Het yogaseizoen vanaf september 2021

Welkom in het nieuwe yogaseizoen.

Online en Zoom
Er zijn mensen die alleen live les willen, er zijn inmiddels ook liefhebbers van zoomyoga thuis, en het grootste deel vindt het goed om af en toe thuis te zoomen. In de afgelopen anderhalf jaar blijkt dit goed te werken, omdat ik vrij flexibel ben en er bijna altijd een oplossing is. Heel af en toe zoomde je thuis terwijl je misschien liever in de zaal wilde. Om deze reden durf ik dit systeem onder dezelfde voorwaarden voort te zetten, met uiteraard een maximaal aantal deelnemers per groep.

Alleen zoom
Er zijn ook mensen die het zoomen thuis in hun eigen omgeving als een nieuw soort yoga hebben ontdekt. Ben je van plan daarmee door te gaan het komende seizoen? Neem dan contact met mij op, dan maken we daar een aparte afspraak over.

Door de maatregelen zijn de livelessen nu sneller vol. Maar door het medium Zoom zijn er ook ongekende mogelijkheden ontstaan voor een andere manier van meedoen. Ik had zo gehoopt dat alles weer normaal zou zijn in september, het tegendeel is waar. De restricties nemen eerder toe dan af. De groepen van 10 zoals we vorig jaar soms hadden, zullen we dit jaar niet meer meemaken. Tussen de 6 en 8 mensen is het beste. En het zoomen blijft bestaan.  Met een groter beeldscherm in de ruimte kan ik je in jouw huis goed zien en kun je alsnog deelnemen aan de les.

Ik wens iedereen een fijn en leuk yogaseizoen, vol vertrouwen in het leven, in elkaar en in de toekomst!

Het lesrooster lees je op deze site en ook de informatie over de tarievenpagina is weer up to date.

Neem contact met mij op >>