Yoga Chitta

Vritti Nirodha

Yoga vakanties

Yogaretraites in Spanje in 2024:

 Week 1: 6 t/m 13 augustus 2024 Padel en yoga

 Week 2: 1 t/m 8 september 2024 Yogawandelreis

Spanje zwembad - bewerkt
Spanje wandeling - bewerkt
Spanje yogahouding groep

Yoga vakantie in Aguilas

Yogaweken

In de zomer zijn er yogavakanties in Aguilas in Spanje. Ook is het mogelijk voor een aantal dagen op retraite te komen op individuele basis. Dit kan in de zomer buiten de data van de groepsreizen om, op basis van beschikbaarheid.

Gebruik het contactformulier voor meer informatie en of deelname.

Retraite dagen | Progamma

Iedere ochtend om 07.30 uur beginnen we met yoga, buiten in de tuin op de berg. Daarna is er ontbijt. Bijna dagelijks is er een wandeling van circa 3 uur. Rond 10.00 uur rijden we naar het vertrekpunt en wandelen langs zee of in de bergen. Na de wandeling is er vaak een Spaanse (warme) lunch ter plaatse. In de vroege avond tussen 19.30 en 20.30 uur is er pranayama: ademhaling, meditatie en herstellende, rustgevende yoga.

Verblijf

Je verblijft in een tweepersoonskamer in het huis in de bergen. Het huis ligt op een stuk grond in de heuvels achter de kust van het plaatsje Aguilas in de provincie Murcia.

Het yoga huis ligt weg van de bewoonde wereld, op circa 2 km afstand. Er is een grote tuin rondom het huis en er is een buitenzwembad.

Meer info vind je op de website van het vakantiehuis of bekijk onze Facebook pagina.

Data 2024

  • Week 1: 6 tot 13 augustus 2024
  • Week 2: 1 tot 8 september 2024

Kosten

De prijs voor de yogaretraite op basis van 1 week verblijf inclusief ontbijt in een 2 persoonskamer is € 550. Bijkomende kosten zijn voor de maaltijden, eventueel de huurauto en het vliegticket*.

*Indien gewenst boeken wij het vliegticket voor je.

Padel

Nieuw in de reis zijn onze Padelclinics. Is de Spaanse sport Padel iets dat je graag doet of zou willen leren? Vlakbij het huis zijn padelbanen en een Nederlandse Padelleraar geeft speciale clinics voor beginners en gevorderden, goed te combineren met de yoga, of naast je reisgenoot die het yogaprogramma volgt.

Janu sirsasana
Spanje Gea
Spanje Marianne wandeling - bewerkt

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kostenspecificatie en aanmelden

Kostenspecificatie

  • 6 dagen yoga wandelretraite - € 550
  • Autohuur op basis van 4 personen ca € 125
  • Vliegticket - ca. € 250

Betaling, aanmelding en annulering

Je meldt je aan met een aanbetaling en door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden. De aanbetaling bedraagt 125 euro.

De reis is definitief bij het boeken van het ticket. Gemaakte kosten kunnen dan niet meer worden terugbetaald.

De totale reissom dient 1 maand voor de reis te zijn voldaan.

Nog vragen?

Heb je vragen over de groepsreis of individuele boekingen, wil je hulp bij zaken zoals het boeken van je vlucht of tips om een auto te huren, stuur dan een mail naar Marianne.

Testimonials

Yoga in Águilas

Afgelopen najaar ontving ik van Marianne de uitnodiging voor de voorjaars-yogaweek in Spanje. Twee jaar terug deed ik ook mee. Dat is me toen zo goed bevallen, dat ik me gelijk aanmeldde. Het huis op de berg, de stevige yoga in de ochtend en zachte yoga ’s avonds, de zon en de zee, de wandelingen en het Spaanse eten - het was weer heerlijk. Tijdens deze vakantie word je uitgedaagd met respect voor je grenzen. Thuis beoefen ik geen yoga, dus dat was een uitdaging. De bergen zijn voor mij vertrouwd terrein, dus daar verlegden anderen weer een grens. Marianne en Gea begeleidden dit alles op een prettige manier. Al met al een heerlijke week om op terug te kijken en - wie weet? - nog eens te doen! 

Dank jullie wel! Ellen

Ben je geïnteresseerd in de yogawandelreis en wil je meer informatie?