Yoga Chitta

Vritti Nirodha

Yoga wandelvakanties

In juni 2023 vinden er 2 yoga wandelvakanties plaats.

Week 1: van 5 juni tot 12 juni 2023 | Week 2: van 12 juni tot 19 juni 2023

Spanje zwembad - bewerkt
Spanje wandeling - bewerkt
Spanje yogahouding groep

Yoga wandelvakantie in Aguilas

Yogaweken juni

In de maand juni zijn er yogavakanties in Aguilas in Spanje. De eerstvolgende groepsreis waar je voor in kunt schrijven start op 5 juni 2023. Ook is het mogelijk voor een aantal dagen op retraite te komen op individuele basis.

Gebruik het contactformulier voor meer informatie en of deelname.

Retraite dagen | Progamma

Iedere ochtend om 07.30 uur beginnen we met yoga, buiten in de tuin op de berg. Daarna is er ontbijt. Bijna dagelijks is er een wandeling van circa 3 uur. Rond 10.00 uur rijden we naar het vertrekpunt en wandelen langs zee of in de bergen. Na de wandeling is er vaak een Spaanse (warme) lunch ter plaatse. In de vroege avond tussen 19.30 en 20.30 uur is er pranayama: ademhaling, meditatie en herstellende, rustgevende yoga.

Verblijf

Je verblijft in een appartement in Aguilas dichtbij zee of in een tweepersoonskamer in het huis in de bergen. Jouw keuze kun je aangeven op het aanmeldformulier. Het huis ligt op een stuk grond in de heuvels achter de kust van het plaatsje Aguilas in de provincie Murcia.

De appartementen zijn dichtbij zee in het stadje Aguilas. Het yoga huis ligt weg van de bewoonde wereld, op circa 2 km afstand. Er is een grote tuin rondom het huis en er is een buitenzwembad.

Meer info vind je op de website van het vakantiehuis of bekijk onze Facebook pagina.

Data 2023

  • Week 1: 5 juni - 12 juni 2023
  • Week 2: 12 juni - 19 juni 2023

Kosten

De prijs op basis van verblijf in een appartement bij zee (2, 4 of 6 persoons) of in een 2 persoonskamer in ons huis, gezamenlijke autohuur plus een gemiddelde prijs voor het vliegticket* is € 750. Bijkomende kosten zijn voor de maaltijden en zakgeld.

*Indien gewenst boeken wij het vliegticket voor je.

Padel

Nieuw in de reis zijn onze Padelclinics. Is de Spaanse sport Padel iets dat je graag doet of zou willen leren? Een Nederlandse Padelleraar geeft speciale clinics voor beginners en gevorderden, goed te combineren met de yoga. Heb jij of je reisgenoot interesse, geef het aan op het formulier.

Janu sirsasana
Spanje Gea
Spanje Marianne wandeling - bewerkt

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kostenspecificatie en aanmelden

Kostenspecificatie

  • 6 dagen yoga wandelretraite - € 200
  • 7 nachten 2 persoonskamer plus ontbijt - € 175
  • Autohuur op basis van 4 personen - € 125
  • Vliegticket - ca. € 250
  • Totaal - € 750

Betaling en aanmelding

Je meldt je definitief aan door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.

Nog vragen?

Heb je vragen over de groepsreis of individuele boekingen, wil je hulp bij zaken zoals het boeken van je vlucht of tips om een auto te huren, stuur dan een mail naar Marianne.

Testimonials

Yoga in Águilas

Afgelopen najaar ontving ik van Marianne de uitnodiging voor de voorjaars-yogaweek in Spanje. Twee jaar terug deed ik ook mee. Dat is me toen zo goed bevallen, dat ik me gelijk aanmeldde. Het huis op de berg, de stevige yoga in de ochtend en zachte yoga ’s avonds, de zon en de zee, de wandelingen en het Spaanse eten - het was weer heerlijk. Tijdens deze vakantie word je uitgedaagd met respect voor je grenzen. Thuis beoefen ik geen yoga, dus dat was een uitdaging. De bergen zijn voor mij vertrouwd terrein, dus daar verlegden anderen weer een grens. Marianne en Gea begeleidden dit alles op een prettige manier. Al met al een heerlijke week om op terug te kijken en - wie weet? - nog eens te doen! 

Dank jullie wel! Ellen

Ben je geïnteresseerd in de yogawandelreis en wil je meer informatie?