Nu ook live coaching

Ik ga weer opstellingen doen! Ik bied 1 op 1 sessies aan, waarin je een opstelling met je zelf kunt doen. Daarin kijken we naar hoe het met jou gaat.
Hoe is het met jouw lichaam ? Hoe voelt jouw stem? Wat straal jij uit naar buiten? Klopt dat met wie jij van binnen bent? Wil je hier naar kijken of verder in ontwikkelen?
In deze 1 op 1 sessie doe ik een combinatie van systemisch werk en yoga. Wat wil jij de wereld vertellen? En wat vertel jij echt over jezelf?
Hoe krijg je jouw boodschap zuiver? Wat vertel jij echt?

Ik ben ook regisseur, en heb enorm veel zin om mijn ervaring en oefeningen die je op dit gebied kunt doen weer in te zetten. Ik zal de elementair toneel lessen nooit vergeten. Ga staan in het veld, of op het podium, kijk naar de horizon, zie een vogel en zeg de zin: Kijk een vogel! We waren hier uren mee bezig!. Wat verbergt iemand, wat laat hij juist wel zien? Waarom blokkeert mijn stem of zegt iedereen dat ik hoog praat, terwijl ik denk dat ik heel anders klink? En waar zit het dan vast? Kunnen we misschien vanuit de yoga de schouders ontspannen, de keel, het borstgebied? Of is het nodig om de benen en voeten meer op de grond te krijgen, zodat je meer stevigheid voelt als je tegenover iemand staat. Kun jij je grenzen vanuit je lichaam versterken? Komt er plotseling verdriet of oud zeer naar boven dan is het moment daar om in een opstelling te onderzoeken waar het vandaan komt.
Hoe krijg je jouw uitstraling en lijf congruent met wie je bent.
Misschien gaan we alleen ademen en ontspannen, of we doen krachtige houdingen voor je benen en balans. Misschien gaan we aan je stem werken. Of we doen een opstelling.
Samen onderzoeken we waar het nog niet stroomt, en waar juist wel. Ik werk met het lichaam en met je stem. Ook je stem geeft veel informatie. Zou je ook willen zingen? Wat roept dit bij je op?
Als dit bij jou resoneert, dan maken we een afspraak.
Stuur mij een bericht via het contact veld hieronder, of rechtstreeks .
De kosten voor een sessie zijn 60 euro. Je kunt ook je yogakaart of niet gebruikte lessen inwisselen!