Kom langs voor een proefles!

Yoga is geschikt voor iedereen. Je doet de houdingen op jouw niveau. Na afloop voel je je herboren, verlicht, verruimd en meestal vol energie.

Online Yoga lessen met Marianne

Vanwege het Corona virus geef ik dagelijks een LIVE yogales via de app ZOOM. Jij kunt meedoen op jouw mat thuis, achter je Ipad, tablet of smartphone. Ik maak een les, moedig jou aan en kan jou eventueel corrigeren. Stuur mij een app of mail om je aan te melden voor een gratis proefles. Of meld je aan hier aan voor mijn nieuwsbrief. 

Benieuwd naar een online yoga met Marianne? Rol je mat uit voor een proefles. Ik kom naar jou toe!

Marianne in lotushouding

Marianne benadert de yoga nuchter en geeft heldere aanwijzingen die iedereen kan uitvoeren. Zij straalt rust uit maar weet jou toch uit je comfortzone te krijgen, waardoor je blijft groeien en openen en jij je na iedere les een stukje bevrijd voelt, van wat dan ook. Geen les is hetzelfde. Marianne blijft zichzelf ook ontwikkelen. 
Lees verder >>

Hond hoofd omlaag

De yogalessen

Je zult merken dat je bij Marianne gecorrigeerd wordt en begeleid wordt in je yogahoudingen. Dat is echt iets waar Marianne, en Iyengar yoga zich in onderscheidt. In de ruimte zijn matten, touwen, riemen, blokken en bolsters aanwezig die worden gebruikt om jou beter in de houding te krijgen, of om de houding voor jou juist intenser te maken. 
Lees verder >>

Spanje yogahouding groep

Yoga in Spanje

In oktober 2020 wordt er een yogawandelweek in Zuid-Spanje georganiseerd. Je verblijft in een vakantiehuis met zwembad met schitterend uitzicht op zee. Elke dag zijn er diverse (yoga) activiteiten. De middagen zijn vrij om zelf in te vullen. 
Lees verder >>

Buddha beeldje 1920x1280

Online yoga 30 maart - 5 april

Maandag 10.00 - 11.00 

Dinsdag 20.00 - 21.00 

Woensdag 10.00 - 11.00 

Donderdag 20.00 - 21.00 (veel Yin)

Vrijdag 10.00 - 11.00 

Zaterdag 10.00- 11.00  Zonnegroet flow

 

marcel boschma

Wanneer: zondag 9 februari(bijna vol), 8 maart, 
Tijd: 10.30 uur - 11.30 uur
Kosten: € 7,50 - je ontvangt vooraf een tikkie voor de betaling.

Sjamanistische meditatie op zondagmorgen Onder leiding van Marcel Boschma

Maak kennis met een oude sjamanistische techniek om in verbinding te komen met jezelf en de natuur. Marcel doet een geleide meditatie onder begeleiding van de Sjamanendrum. Het doel van de meditatie kan zijn inzicht krijgen, loslaten of het vinden van heling. Wil je leren hoe je met je adem kunt loslaten, en hoe je adem gebruikt om meer kracht te krijgen? Ben je geïnteresseerd in hoe je jezelf door een blokkade kunt helpen? Kom dan naar deze meditatie. Er is plaats voor maximaal 10 mensen. Je kunt zitten of liggen tijdens de sessie. Draag makkelijke kleding en neem iets warms mee.