Yoga Chitta

Vritti Nirodha

Yogavakantie

8-daagse yoga wandelretraite | juni 2022 |

Yoga wandelretraite in Aguilas

Yogaweken juni 2022

Bij voldoende belangstelling zijn er in juni 2022 twee yoga weken. De eerste week is van 13 t/m 20 juni en de tweede week van 21 t/m 28 juni.

Retraite dagen | Progamma
Iedere ochtend om 07.30 uur beginnen we met yoga, buiten in de tuin op de berg. Daarna is er ontbijt.

Bijna dagelijks is er daarna voor wie wil een wandeling van circa 3 uur. Rond 10.00 uur rijden we naar het vertrekpunt en wandelen langs zee of in de bergen.

Na de wandeling is het tijd voor een Spaanse (warme) lunch, de hoofdmaaltijd van de dag.

Spanje zwembad - bewerkt

In de vroege avond tussen 19.30 en 20.30 uur is er pranayama: ademhaling, meditatie en herstellende, rustgevende yoga.

Daarna is er een (lichte) avondmaaltijd.

In de 6 retraite dagen houden we 1 vrije dag. Welke dag dat wordt, bepalen we met elkaar ter plaatse, waarbij we rekening houden met het weer en andere omstandigheden.

Huis
We verblijven in het huis van Marianne in de Spaanse heuvels achter de kust van het plaatsje Aguilas in de provincie Murcia.

Spanje wandeling - bewerkt

Het huis is eenvoudig ingericht en heeft 4 tweepersoons slaapkamers. Het huis ligt weg van de bewoonde wereld, het stadje Aguilas en de zee is op circa 2 km afstand. Er is een grote tuin rondom het huis en er is een buitenzwembad. Kijk op www.aguilas-vakantiehuis-spanje.nl of op facebook: www.facebook.com/YogaInAguilas voor een foto impressie.

Eten
In Spanje eten we 's middags de grote maaltijd en 's avonds een salade of soep met een broodje. We eten een aantal keer in restaurants. Een dagmenu kost ongeveer € 15. In het huis kan ook gekookt worden.

Kosten en aanmelden

Prijs
Voor de hele week yogaprogramma, slaapplaats in een tweepersoonskamer of 1 persoonstentje, eindschoonmaak, 6x ontbijt en avondmaaltijd betaal je € 550

Autohuur
We huren meestal 2 auto's, op basis van 4 personen per auto. Je kunt ook zelf of met elkaar een auto huren. De huurprijs op basis van 4 personen inclusief volledige verzekering is tussen de € 125 en € 150 per persoon.

Vliegreis
De prijs een retourticket Amsterdam - Alicante of Eindhoven - Murcia varieert van € 125 tot € 250. Hoe eerder je het vliegticket koopt, hoe goedkoper het is. Dus als je besluit om mee te gaan, is het handig om zo snel mogelijk je ticket te boeken. Als je wenst dat ik het ticket voor je boek kun je dat aangeven bij het aanmeldingsformulier. Ik geef je dan het bedrag door dat je aan mij kunt overmaken.

Zakgeld
Zakgeld voor de lunch en drankjes, en eventueel je reis- en annuleringsverzekering (zelf af te sluiten).

 

Betaling en aanmelding
Je meldt je definitief aan door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.

 

Langer blijven?
Het is ook mogelijk om een paar dagen eerder aan te komen, of iets langer te blijven, of een andere vlucht te boeken, en zelf een auto te huren, zie onder. Neem daarover contact op met Marianne.

Testimonials

Yoga in Águilas

Afgelopen najaar ontving ik van Marianne de uitnodiging voor de voorjaars-yogaweek in Spanje. Twee jaar terug deed ik ook mee. Dat is me toen zo goed bevallen, dat ik me gelijk aanmeldde. Het huis op de berg, de stevige yoga in de ochtend en zachte yoga ’s avonds, de zon en de zee, de wandelingen en het Spaanse eten - het was weer heerlijk. Tijdens deze vakantie word je uitgedaagd met respect voor je grenzen. Thuis beoefen ik geen yoga, dus dat was een uitdaging. De bergen zijn voor mij vertrouwd terrein, dus daar verlegden anderen weer een grens. Marianne en Gea begeleidden dit alles op een prettige manier. Al met al een heerlijke week om op terug te kijken en - wie weet? - nog eens te doen! 

Dank jullie wel! Ellen

Ben je geïnteresseerd in de yogawandelreis en wil je meer informatie?