Yoga via ZOOM

Alle yogalessen in de zaal zijn ook LIVE via de app ZOOM te volgen. Je kunt de les dan meedoen vanuit je eigen huis.

Jij kunt meedoen op jouw mat thuis, achter je iPad, tablet of smartphone. Ik stuur jou de link waarmee je in de les kunt komen. Via een scherm volg ik jou en zie jij mij. Op deze manier kun je alles meedoen.

Misschien ben je nieuw en wil je een keer meedoen vanuit huis? stuur mij een app of mail, dan leggen we de verbinding.

Ben je verkouden of heb je keelklachten en kun je niet naar les komen, dan is dit een prima manier om jouw wekelijkse les toch te volgen. Of wil je met een les meedoen die vol is? Dan kun je er altijd nog bij via Zoom.

Alle abonnementhouders van Yogabijmarianne hebben dit seizoen gratis toegang tot alle lessen via zoom.

Stuur mij een app of mail om je aan te melden voor een gratis proefles. Of meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Neem contact met mij op >>