Het nieuwe seizoen is gestart op 1 september

Welkom in het nieuwe yogaseizoen.
Anders dan ik gehoopt had, heeft Corona ons nog steeds in de tang. Met de herfst voor de deur en daarbij horende verkoudheid en griep, moeten we extra voorzichtig zijn. Het zit niet zo in mijn aard om op te passen en voorzichtig te zijn. Ik laat de dingen meestal een beetje gaan, en dan komt het altijd wel goed. Dat kan nu niet en ik word flink uitgedaagd om strikt te zijn en alles vooraf goed in te plannen. Een nieuwe levensles.

Door de maatregelen zijn de livelessen nu kleiner, waardoor de groepen sneller vol zijn. Maar door het medium Zoom zijn er ook ongekende mogelijkheden ontstaan voor een andere manier van meedoen. Ik had zo gehoopt dat alles weer normaal zou zijn in september, het tegendeel is waar. De restricties nemen eerder toe dan af. Op dit moment wordt gewerkt aan extra ventilatie in de ruimte. De groepen van 10 zoals we vorig jaar soms hadden, zullen we dit jaar niet meer meemaken. Tussen de 6 en 8 mensen is het beste. En het zoomen blijft bestaan.  Met een groter beeldscherm in de ruimte kan ik je in jouw huis goed zien en kun je alsnog deelnemen aan de les.

Geen Ohm meer zingen
Zelfs Ohm zingen met elkaar draagt een risico met zich mee. Ik heb het nagevraagd bij een collega en ook in zijn lessen had hij het chanten van de klank Ohm voorlopig stop gezet. Ongelofelijk, maar waar, met het zingen van klanken verspreiden we het virus. Corona neemt ons de mantra af. Het is tijd voor een nieuwe opening van de lessen. Daar gaan we de komende maand mee aan de slag.
Ik wens iedereen een fijn en leuk yogaseizoen, vol vertrouwen in het leven, in elkaar en in de toekomst!

Het lesrooster lees je op deze site en ook de informatie over de tarievenpagina is weer up to date.

Neem contact met mij op >>